Werkwijze

Visie

Het klinkt als vanzelfsprekend, maar wij doen absoluut geen concessies aan kwaliteit. Nooit. En we proberen iedere wens van de klant te realiseren. Tijdsdruk is voor ons geen stressfactor, maar juist een uitdaging. We denken graag met u mee van begin tot eind. Voor ons is een opdracht pas geslaagd, als u écht helemaal tevreden bent. Daarbij maakt het voor ons niet uit of we een keuken op maat mogen maken of dat we maanden met een omvangrijk nieuwbouwproject bezig zijn.
Iedereen krijgt de aandacht die hij verdient. Een aantal principes zijn voor ons echt heilig: afspraken nakomen, op tijd de overeengekomen deadlines halen, topkwaliteit leveren en open en transparant communiceren. Deze principes ziet u overigens terug binnen onze hele bedrijf, want ook het ‘totaalplaatje’ moet kloppen. Zo gaan de bedrijfswagens van Van Haandel altijd netjes gewassen de weg op en wordt eventuele schade aan auto’s meteen hersteld. Onze werkplaats is veilig en overzichtelijk opgeruimd en onze offertes kennen geen verborgen posten. Daarmee geven we dagelijks en overal ons visitekaartje af.Werkwijze

Iedere opdracht begint met een persoonlijk gesprek. Daarin krijgt u een indruk van ons en wij krijgen een goede indruk van wat uw wensen zijn. Op basis van het gesprek maken we een offerte en een tekening. Als we uw goedkeuring krijgen, komen we bij u terug en nemen we de offerte uitvoerig door. Daarbij geven we graag onze eigen mening. Want mooie meubels moeten óók functioneel zijn en niet alle materialen lenen zich altijd voor het doel waar u ze misschien voor wilt gebruiken. Bovendien houden we ook graag rekening met uw budget: een goedkopere oplossing hoeft niet altijd een slechtere oplossing te zijn.
Bent u tevreden over de afspraken die we samen hebben gemaakt, dan kunnen we ook echt aan de slag. Want uiteindelijk is dat natuurlijk onze grootste passie: iets moois maken! We blijven steeds met u in overleg zodat we eventuele vragen snel kunnen beantwoorden. Wat we bovendien graag willen: altijd het eindresultaat nog even te zien. Niet alleen omdat we zelf ook trots zijn op ons werk, maar ook omdat we zeker willen weten dat u 100% tevreden bent. Mocht er onverhoopt toch iets wringen, dan proberen we dat altijd in goed overleg met u op te lossen. Samen komen we er altijd uit!Voor wie?

Van Haandel Interieurbouw ontwerpt, bouwt en monteert mooie en functionele interieurs voor iedereen. Wij werken met evenveel passie voor zowel particulieren als bedrijven, door heel Nederland. Omdat we als klein team samenwerken met vertrouwde partners, vinden we altijd een oplossing voor ieder interieur, iedere deadline en iedere beurs. Niet voor niets zeggen we wel eens: ‘Interieurproblemen’ kennen wij niet. Want in een goed gesprek zult u merken dat uw probleem, voor ons juist een prettige uitdaging is.

Wie gingen u voor

Zie ons portfolio voor meer tevreden opdrachtgevers!